Εγκυμοσύνη

Το τέλος της εγκυμοσύνης πλησιάζει και σύντομα θα κρατήσετε το μωρό σας στην αγκαλιά σας. Από τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης θα πρέπει να ετοιμάσετε τη βαλίτσα σας για τη μεγάλη μέρα.

0

Στο παρελθόν πίστευαν ότι ο αθλητισμός και η εγκυμοσύνη δεν συμβαδίζουν, ισχύει όμως το αντίθετο καθώς η τακτική σωματική άσκηση κατά την εγκυμοσύνη επιδρά θετικά στην υγεία σας.

0

Αν και οι μικροενοχλήσεις που «στιγματίζουν» μια εγκυμοσύνη μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικές, στην πλειονότητά τους δεν είναι επικίνδυνες και δεν πρέπει να σας ανησυχούν.

0

Οι εννέα μήνες της εγκυμοσύνης σας συνδυάζονται με έντονες μεταβολές και διαταραχές σε όλο το σώμα σας.

0

Κατά τη διάρκεια των εννέα μηνών της εγκυμοσύνης σας, θα είστε υπό εντατική ιατρική παρακολούθηση.

0

Συγχαρητήρια, είστε έγκυος και το υπέροχο θαύμα της ζωής έχει αρχίσει να συντελείται μέσα σας!

0

Το φαινόμενο του βάρους ή της κούρασης στα πόδια χαρακτηρίζεται από αίσθημα βαρύτητας και ταλαιπωρίας και είναι ιδιαίτερα έντονο κατά το τέλος της ημέρας και την περίοδο του καλοκαιριού.

0

Οι ραγάδες, ένα ιδιαίτερα συχνό φαινόμενο κατά την εγκυμοσύνη, αποτελούν σημαντικό πρόβλημα που απασχολεί πολλές γυναίκες.

3.333335

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το δέρμα σας υποβάλλεται σε σκληρή δοκιμασία. Εξαιτίας των ορμονικών μεταβολών, έχει την τάση να αφυδατώνεται και να ξεραίνεται.

0

Η μεταβολή της καμπύλης του στήθους, που συνοδεύεται από αίσθημα βάρους και τραβήγματος, είναι συχνά μια από τις πρώτες ενδείξεις της εγκυμοσύνης.

0