Είμαι έγκυος

enceinte.png

Οι συμβουλές μας

Ένα μικροσκοπικό ον φωλιάζει στην κοιλιά σας: είστε έγκυος στο πρώτο σας παιδί! Η πρώτη εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος γεμάτη έντονα και συχνά αντιφατικά συναισθήματα και αποτελεί κρίσιμη καμπή στη ζωή μιας γυναίκας, καθώς στο εξής τίποτα δεν θα είναι πια όπως ακριβώς ήταν πριν. Μαζί με εσάς, και το σώμα σας υφίσταται σταδιακές αλλαγές και έχει ανάγκη νέα προϊόντα και τύπους φροντίδας. Δείτε τις συμβουλές μας και ανακαλύψτε τα προϊόντα φροντίδας που προσφέρουμε, προκειμένου να απολαύσετε με απόλυτη ηρεμία την περίοδο της εγκυμοσύνης σας, μέχρι τη γέννηση του μωρού σας.

Τα προϊόντα φροντίδας

Σας προτείνουμε

Αποτρέπει την χαλάρωση της επιδερμίδας και την απώλεια της ελαστικότητας Ανακουφίζει το δέρμα από την ένταση και καταπραΰνει το πρησμένο στήθος. Αυξάνει την ενυδάτωση

Τα νέα της Mustela

Image

Η Mustela αποκαλύπτει τα μυστικά της βρεφικής επιδερμίδας

 

Η βρεφική επιδερμίδα είναι εύθραυστη και χρειάζεται προστασία: οι ειδικοί το γνωρίζουν εδώ και πολύ καιρό, και εμείς πρέπει να τη φροντίζουμε με αγάπη έτσι ώστε τα μωρά να το διαισθάνονται. Αλλά εκτός από εύθραυστη, η βρεφική επιδερμίδα κρύβει και έναν πραγματικό θησαυρό του οποίου την ύπαρξη κανείς δεν γνώριζε έως τώρα! Αυτό ανακάλυψαν οι ερευνητές των Εργαστηρίων Expanscience της Mustela μετά από 10 χρόνια αδιάκοπης έρευνας, σε συνεργασία με κορυφαίους διεθνείς ειδικούς.

 

Ένας κρυμμένος θησαυρός
Η φύση αυτού του θησαυρού; Μια πολύτιμη πηγή κυττάρων, μια πραγματική πηγή ζωής για την επιδερμίδα, η οποία εξασφαλίζει την αναγέννηση του δέρματος και τη διατήρηση της συνολικής ισορροπίας της καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής. Αυτή η πηγή κυττάρων βρίσκεται στο μέγιστο κατά τη γέννηση, είναι μοναδική για τον καθένα, αλλά είναι εξαιρετικά ευάλωτη σε καθημερινές επιθέσεις, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των πρώτων ετών ζωής του παιδιού... Η υπεριώδης ακτινοβολία, ο αέρας, το κρύο, η ζέστη ή ακόμα και η ρύπανση την ταλαιπωρούν σε καθημερινή βάση. Για να διαφυλαχθεί το μέλλον της βρεφικής επιδερμίδας, είναι απαραίτητο να την προστατεύουμε από τη στιγμή της γέννησής.

 

Νέες ανάγκες, νέα προϊόντα!
Μια εκπληκτική ανακάλυψη για τους ειδικούς...και για όλες τις μαμάδες! Μετά από αυτή τη θεμελιώδη ανακάλυψη, η φροντίδα του βρεφικού δέρματος δεν θα μπορούσε να είναι ξανά η ίδια και η Mustela το έχει αντιληφθεί. Πιο ασφαλή, πιο αποτελεσματικά και πιο φυσικά, τα νέα προϊόντα της Mustela Bébé καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες της βρεφικής επιδερμίδας από τη στιγμή της γέννησης: βοηθούν στην ανάπτυξή της με αρμονία και διαφυλάσσουν τον κυτταρικό πλούτο, για μια επιδερμίδα υγιή... και με λαμπρό μέλλον!

 

Για να μάθετε περισσότερα για τη νέα φροντίδα της σειράς Mustela Bébé, συμβουλευτείτε το άρθρο Η Mustela Bébé κάνει το δέρμα νεότερο. .
Για να μάθετε περισσότερα για αυτή την απίστευτη ανακάλυψη, συμβουλευτείτε το άρθρο Η ιστορία της επανάστασης Mustela.

Image

Ο κόσμος αγαπούσε πάντα τα προϊόντα της σειράς Mustela Bébé: απαλά και ήπια, με την απαλή «μωρουδίστικη» μυρωδιά τους, συχνά μας θυμίζουν τις μνήμες της παιδικής μας ηλικίας. Τίποτα δεν συγκρίνεται με τα προϊόντα της Mustela στην καθημερινή φροντίδα των βρεφών. Σήμερα, η Mustela ανανεώνει τα αγαπημένα μας βρεφικά προϊόντα: τώρα ακόμα πιο ασφαλής, πιο αποτελεσματική και ακόμα πιο φυσική, η ανανεωμένη σειρά Mustela Bébé είναι μια πραγματική επανάσταση! Η σύνθεση της με 92% συστατικά φυσικής προέλευσης χωρίς paraben, phthalate ή phenoxyehanol, προσφέρει στη βρεφική επιδερμίδα ό,τι ακριβώς χρειάζεται και την προστατεύει μέχρι την καρδιά των κυττάρων της.

 

Ένα έξυπνο φυσικό δραστικό συστατικό
Ποιο είναι το μυστικό αυτού του νέου είδους προστασίας; Ένα αποκλειστικό δραστικό συστατικό: το Αvocado perseose. Το έξυπνο δραστικό συστατικό του αβοκάντο βοηθά το φρούτο να αναπτυχθεί και να ωριμάσει. Αλλά έχει την εκπληκτική ιδιότητα να ενεργεί στην επιδερμίδα με παρόμοιο τρόπο όπως ενεργεί και στο ίδιο το φρούτο: οπότε βοηθάει στην ενδυνάμωση της επιδερμίδας καθημερινά και προστατεύει την πηγή των κυττάρων δρώντας σαν προστατευτική ασπίδα ενάντια στις πιέσεις της καθημερινότητας. Και όλά αυτά με στοχευόμενη αποτελεσματικότητα και τέλεια ανοχή.

 

Νέα προστασία, ίδια ευχαρίστηση
Το αποτέλεσμα: απόλυτα υγιής βρεφική επιδερμίδα η οποία προστατεύεται μέχρι τα κύτταρά της από σήμερα και για πάντα. Παραμένει το ίδιο ευχάριστη στην χρήση με την ίδια απαράμιλλη μυρωδιά... Η νέα σειρά προϊόντων Mustela Bébé είναι τώρα διαθέσιμη στα φαρμακεία: δοκιμάστε τη τώρα και προσφέρετε στο δερματάκι του μωρού σας την καλύτερη προστασία!

Για να μάθετε περισσότερα για τα νέα προϊόντα της Mustela Bébé, δείτε την ιστορία της επανάστασης Mustela.