Η Mustela δεσμευεται

Εγγυημένη ασφάλεια

Επειδή τίποτα δεν είναι πιο πολύτιμο από το μωρό σας, η ασφάλεια αποτελεί την πρωταρχική δέσμευση της Mustela. Ανεπτυγμένα σε συνεργασία με επαγγελματίες από το χώρο της υγείας, όλα τα προϊόντα φροντίδας της Mustela είναι υποαλλεργικά*, υψηλής δερματικής ανοχής και εγγυημένα χωρίς παραβένες, φαινοξυαιθανόλη, φθαλικές ενώσεις αιθυλική αλκοόλη. Προτού φτάσουν στα χέρια σας, υποβάλλονται σε συστηματικούς και εξαιρετικά αυστηρούς ελέγχους ασφάλειας.

 

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στην κορυφή των εξελίξεων της δερματολογικής έρευνας

Καρποί της δερματολογικής τεχνογνωσίας των Εργαστηρίων Expanscience, τα προϊόντα φροντίδας της Mustela έχουν υποβληθεί σε εκτενείς αξιολογήσεις μέσω κλινικών μελετών ή δερματολογικών και παιδιατρικών ελέγχων χρήσης, προκειμένου να αποδειχθεί η αποτελεσματικότητά τους.

 

Εξειδικευμένα επίπεδα φυσικότητας

Ο φυτικός κόσμος έχει να προσφέρει αναρίθμητους πόρους για τη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος. Σε όλα της τα προϊόντα, η Mustela δίνει προτεραιότητα στα φυσικά συστατικά ή στα συστατικά φυσικής προέλευσης: σήμερα, τα προϊόντα φροντίδας της σειράς Mustela Bébé περιέχουν σε ποσοστό 92 %, κατά μέσο όρο, συστατικά φυσικής προέλευσης. Μόνο όταν τα συστατικά φυσικής προέλευσης δεν ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις της Mustela σε ό,τι αφορά την αποτελεσματικότητα ή την ασφάλεια υποκαθιστώνται από συνθετικά συστατικά.

 

Μοναδικά ευχάριστη εμπειρία χρήσης

Τα προϊόντα Mustela Bébé έχουν υψηλές αισθητηριακές ιδιότητες που συμβάλλουν καθοριστικά στο δέσιμο μεταξύ μητέρας και παιδιού χάρη στην άνετη αίσθηση και στη μοναδική ευχαρίστηση που προσφέρουν κατά τη χρήση τους. Το ανεπανάληπτο άρωμά τους μεταμορφώνει κάθε απλή διαδικασία φροντίδας σε μια στιγμή γλυκιάς ευεξίας και αφύπνισης των αισθήσεων.

 

Μία υπεύθυνη εταιρεία

Φροντίζω ένα βρέφος σημαίνει επίσης ότι προστατεύω το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει. Σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής των προϊόντων της, η Mustela προσπαθεί με κάθε τρόπο να ελαχιστοποιεί τις επιπτώσεις τους στο περιβάλλον. Για παράδειγμα, όλα τα φιαλίδια των προϊόντων Mustela είναι ανακυκλώσιμα, το χαρτόνι που χρησιμοποιείται παράγεται από πρώτες ύλες δασών αειφόρου διαχείρισης και τα αφρίζοντα προϊόντα της σειράς Mustela Bébé είναι βιοαποικοδομήσιμα.

 

Ένας μοναδικός σύμμαχος των μελλοντικών και των νέων γονιών

Οι δεσμεύσεις της Mustela δεν περιορίζονται στα προϊόντα της: από την πρώτη στιγμή της ύπαρξής της, η εταιρεία βρίσκεται στο πλευρό των μελλοντικών και των νέων γονιών καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου ανακάλυψης αυτού του νέου τους ρόλου, προσφέροντάς τους πλήθος συμβουλών σε συνεργασία με επαγγελματίες από το χώρο της υγείας και της νηπιακής φροντίδας. Έτσι, ημέρα με την ημέρα, η Mustela βοηθά όλους τους νέους γονείς στη φροντίδα του μωρού τους και στην αρμονική υποστήριξη της ανάπτυξής του.

 

Μία κοινωνική δέσμευση

Τελώντας υπό την αιγίδα του γαλλικού ιδρύματος Fondation de France, το Ίδρυμα Mustela δεσμεύεται απέναντι στους επαγγελματίες της νηπιακής φροντίδας: από το 1982, υποστηρίζει τις παιδιατρικές έρευνες, θέτει στη διάθεση των επαγγελματιών της παιδικής υγείας υποστηρικτικά μέσα πρόληψης για τους τομείς της παιδοκομίας και της μαιευτικής, ενώ, παράλληλα, συνδράμει στο έργο άλλων φορέων που δραστηριοποιούνται στον ίδιο κλάδο.

 

*ειδικά σχεδιασμένα για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου αλλεργικών αντιδράσεων

 

Αποστολή