Η σειρά Mustela Bébé ανανεώνεταιΔεκέμβριος 2013

Ο κόσμος αγαπούσε πάντα τα προϊόντα της σειράς Mustela Bébé: απαλά και ήπια, με την απαλή «μωρουδίστικη» μυρωδιά τους, συχνά μας θυμίζουν τις μνήμες της παιδικής μας ηλικίας. Τίποτα δεν συγκρίνεται με τα προϊόντα της Mustela στην καθημερινή φροντίδα των βρεφών. Σήμερα, η Mustela ανανεώνει τα αγαπημένα μας βρεφικά προϊόντα: τώρα ακόμα πιο ασφαλής, πιο αποτελεσματική και ακόμα πιο φυσική, η ανανεωμένη σειρά Mustela Bébé είναι μια πραγματική επανάσταση! Η σύνθεση της με 92% συστατικά φυσικής προέλευσης χωρίς paraben, phthalate ή phenoxyehanol, προσφέρει στη βρεφική επιδερμίδα ό,τι ακριβώς χρειάζεται και την προστατεύει μέχρι την καρδιά των κυττάρων της.

 

Ένα έξυπνο φυσικό δραστικό συστατικό
Ποιο είναι το μυστικό αυτού του νέου είδους προστασίας; Ένα αποκλειστικό δραστικό συστατικό: το Αvocado perseose. Το έξυπνο δραστικό συστατικό του αβοκάντο βοηθά το φρούτο να αναπτυχθεί και να ωριμάσει. Αλλά έχει την εκπληκτική ιδιότητα να ενεργεί στην επιδερμίδα με παρόμοιο τρόπο όπως ενεργεί και στο ίδιο το φρούτο: οπότε βοηθάει στην ενδυνάμωση της επιδερμίδας καθημερινά και προστατεύει την πηγή των κυττάρων δρώντας σαν προστατευτική ασπίδα ενάντια στις πιέσεις της καθημερινότητας. Και όλά αυτά με στοχευόμενη αποτελεσματικότητα και τέλεια ανοχή.

 

Νέα προστασία, ίδια ευχαρίστηση
Το αποτέλεσμα: απόλυτα υγιής βρεφική επιδερμίδα η οποία προστατεύεται μέχρι τα κύτταρά της από σήμερα και για πάντα. Παραμένει το ίδιο ευχάριστη στην χρήση με την ίδια απαράμιλλη μυρωδιά... Η νέα σειρά προϊόντων Mustela Bébé είναι τώρα διαθέσιμη στα φαρμακεία: δοκιμάστε τη τώρα και προσφέρετε στο δερματάκι του μωρού σας την καλύτερη προστασία!

Για να μάθετε περισσότερα για τα νέα προϊόντα της Mustela Bébé, δείτε την ιστορία της επανάστασης Mustela.

Σχολιάστε το άρθρο

Αποστολή

Διαβάστε επίσης:

4
Ευχάριστα και διεγερτικά, τα μαθήματα βρεφικής κολύμβησης ενισχύουν τη φυσική ικανότητα του μωρού σας να κινείται μέσα στο νερό. Μια στιγμή κοινής απόλαυσης για τους γονείς και τα παιδιά τους!
3

Η Mustela αποκαλύπτει τα μυστικά της βρεφικής επιδερμίδας

Η Mustela ανακάλυψε ένα καλά φυλαγμένο μυστικό στην καρδιά της βρεφικής επιδερμίδας: μια πολύτιμη πηγή κυττάρων τα οποία αποτελούν πραγματική πηγή ζωής για την επιδερμίδα.