Τα Προϊόντα

Χάρη στην μοναδική του τεχνογνωσία πάνω στο βρεφική δέρμα, η Mustela δημιούργησε προϊόντα ασφαλή, αποτελεσματικά και ακόμα πιο φυσικά, που προστατεύουν το δέρμα του μωρού σας και το βοηθούν καθημερινά στην ανάπτυξή του.

 • Mustela Maternite - Maternite Range

  Για να διατηρήσετε την ομορφιά του δέρμα σας και να απολαύσετε στο μέγιστο την περίοδο της εγκυμοσύνης, η σειρά Mustela 9 Months βγάζει την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ειδικά σχεδιασμένη για τις μέλλουσες και νέες μητέρες.

 • Κανονικό Δέρμα - Κανονικό Δέρμα

  Για να διαφυλάξετε την πλούσια πηγή κυττάρων στο δέρμα του μωρού σας, η σειρά Mustela Bébé δημιούργησε εκ νέου τα προϊόντα της με νέα, ακόμα πιο φυσική σύνθεση, εμπλουτισμένη με το συστατικό Avocado Perseose®.

 • Ευαίσθητο Δέρμα - Ευαίσθητο Δέρμα

  Η Mustela προσφέρει την 1η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης του πολύ ευαίσθητου παιδικού και βρεφικού δέρματος, χωρίς άρωμα, ειδικά σχεδιασμένη να ενυδατώνει, να προστατεύει τον δερματικό φραγμό ενώ ταυτόχρονα να ανακουφίζει και να καταπραΰνει το δέρμα, βοηθώντας στη μείωση των συμπτωμάτων της δερματικής αντίδρασης.

 • Ξηρό Δέρμα - Ξηρό Δέρμα

  Η σειρά για Ξηρό Δέρμα είναι ειδικά σχεδιασμένη για τη βαθιά θρέψη της ξηρής επιδερμίδας των μωρών και των παιδιών, ξεκινώντας από τη στιγμή της γέννησης(1). Με ειδικά σχεδιασμένες φόρμουλες, πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, αυτά τα προϊόντα περιποίησης με την πλούσια υφή, βοηθούν στην αποκατάσταση του δερματικού φραγμού και προστατεύουν το δέρμα από εξωτερικές επιθέσεις, εξασφαλίζοντας άνεση και απαλότητα.

 • Ατοπικό Δέρμα - Ατοπικό Δέρμα

  Σχεδιασμένα από παιδιάτρους και δερματολόγους, τα προϊόντα της Mustela Dermo-pédiatrie καλύπτουν τις ανάγκες των δερματικών προβλημάτων των βρεφών και των παιδιών.

 • Αλλαγή Πάνας - Κανονικό Δέρμα

  H Mustela προσφέρει ειδικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας υψηλής ανεκτικότητας που πρέπει να χρησιμοποιούνται σε κάθε αλλαγή πάνας.

 • Αντηλιακή Προστασία - Αντηλιακή Προστασία

  Η νέα σειρά προϊόντων αντηλιακής προστασίας SPF 50+ της Mustela είναι υψηλής ανεκτικότητας και υποαλλεργικά. Παρέχουν στο μωρό σας αποτελεσματική προστασία από ακτίνες UVA και UVB, χωρίς να ερεθίζει το ευαίσθητο δέρμα του.

 • Musti® Eau de soin - Musti® Eau de soin

  Για να αρωματίσετε με ασφάλεια το μωρό σας από τη στιγμή της γέννησης(1), ψεκάστε αυτό το χωρίς αλκοόλ νερό, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για το ευαίσθητο δέρμα του.

 • Cradle Cap - Cradle Cap